KOCAELİ / DİLOVASI - Dilovası Solventaş İlkokulu

Dilovası Solventaş İlkokulu

Orhangazi Mah.Farabi Cad.No28 Dilovası/KOCAELİ
Vizyon
"2023 TÜRKİYESİ YOLUNDA TARİHİNDEN YOLA ÇIKARAK MİLLİ, ÇAĞDAŞ, GÜNCEL, ATATÜRK İLKE VE İNKILAPLARINA BAĞLI, DEMOKRATİK, SOSYAL, KATILIMCI VE ÜRETKEN, BİLİMSEL GELİŞMELERİ YAKINDAN TAKİP EDEN BİR KURUM."
Misyon
Geleceğimizi emanet edeceğimiz çocuklarımızı; Ayakları Kendi Milli Değerlerine Basarken Gözü Kulağı da Dünyadaki Gelişmelere Odaklanan, Atatürk İlke ve İnkılaplarına Bağlı, Hayata Katılan, Kendisi ve Ülkesi İçin Üreten, Demokrasiyi Özümsemiş, Eleştirel Düşünebilen, Sorgulayan, Eski ve Yeniyi, Geçmiş ve Geleceği Sentez Edebilen Bireyler Olarak Yetiştirebilmek.
Başarılar
2022-2023 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BİLGİ YARIŞMASI İKİNCİSİ OLDUK.RESİM YARIŞMALARINDA İL VE İLÇEDE BİRİNCİLİKLERİ VE DİĞER DERECELERİ ALDIK.
Öğretim Şekli :Okulumuzun öğretim şekli "Normal Öğretim" dir.
Okulumuz Doğalgazlı Kalorifer Sistemiyle Isınmaktadır
Ulaşım
Okulumuza ilçe merkezinden yaya olarak ulaşılmaktadır. İzmit merkezden 300-305 numaralı otobüslerle; Gebze´den 302 numaralı otobüsle ulaşım sağlanmaktadır. E5 de yol üzerinde olup sürekli ulaşım sağlanmaktadır.
Okulumuz ilçe merkezindedir.
Sportif Etkinlikler
MASA TENİSİ- BADMİNTON- BASKETBOL- VOLEYBOL- GÜREŞ BRANŞLARINDA HER YIL DÜZENLİ OLARAK KURSLARIMIZ YAPILMAKTADIR.