KOCAELİ / DİLOVASI - Dilovası Solventaş İlkokulu

Nis

Turizm yolu, barış be kalkınma yoludur.

15-22 Nisan Turizm Haftası için okulumuzca hazırlanan etkinlik Sayın İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Murat Balay ve Şube Müdürü Vedat Çetin'in teşrifleri ile gerçekleştirilmiştir. Emek gösteren herkese teşekkür ederiz.

Turizm Haftası Kutlu Olsun.

Nis

Okullar Arası Elektronik Atık Toplama Kampanyası kapsamındaki yarışmadan okulumuz Dilovası ilçe birincisi olarak ödülünü almıştır. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

"Vurulup tertemiz alnından uzanmış yatıyor,

Bir hilal uğruna, ya Rab, ne güneşler batıyor!

Ey, bu topraklar için toprağa düşmüş, asker!

Gökten ecdad inerek öpse o pak alnı değer." M.Akif ERSOY

Okulumuzda Çanakkale Zaferive Şehitleri Anma Günü törenimiz öğrenciler ve öğretmenlerin katılımıyla sağlandı.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u anma etkinliklerinin 103. yılı okulumuzda tören ile gerçekleşti.

Mrt

"Şuna inanmak lazımdır ki, dünya yüzünde gördüğümüz her şey KADIN eseridir." M.Kemal ATATÜRK

Mrt

Önem Projesi kapsamında "Bana Masal Anlat" etkinliği gerçekleştirdik. Çocuklarımız ile yaptığımız eğlenceli etkinlikleri paylaştık.

Ock

24 Kasım Öğretmenler Gününü öğrencilerimizin etkinlikleriyle kutladık.

Ock

Geleceğim Umudum etkinliğiyle çocuklar olmak istedikleri meslekleri arkadaşlarına tanıttılar.

Ock

TEMA işbirliğiyle Önem Projesi kapsamında okulumuzda fidan diktik. DOĞAYI SEV YEŞİLİ KORU!

Ock

Cumhuriyetimizin kurucusu, bağımsızlığımızın mimarı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü vefatının 85. yıl dönümünde rahmet, minnet ve saygıyla andık.